● Anda blog ● - KÖNYVAJÁNLÓK, BLOG SOK MINDEN MÁS...
Mi történt vele???

Végleges...

2009.01.29. 18:24, anda

Most már ez a végleges, mert sikerült mindent felvennem! Még egy tantárgy hiányzik amit nem raktak fel! Arra kell várni! De boldog vagyok, mert sikerült minden tanárnál felvennem akinél akartam :P Ésés... tuti most egy órán se fogok unatkozni, mert csoportársammal totál egy formán sikerült felvennünk és legalább elszórakoztatjuk magunkat! Aki tud az adjon tipeket az Ország városon kívűl még milyen ilyen órai unalom üző játékot tud! A kommentbe várom a tippeket ;)

Előző bejegyzésbe van az óra rendem! ^^ 

Elméletileg ilyen óra rendem lesz..

2009.01.29. 16:52, anda

Ma csak annyi esemény még mindig nem tudtam fel venni a tantárgyaimat, mert nem nyitották meg a Neptunt, De már minden tantárgyat felraktak és így egy lapon összeállítottam az órarendem! Ma büszke vagyok magamra elég korán keltem! 10 órakor.. Már ez is haladás! ^^ Kb. így fog kinézni a mostani féléves órarendem! Csupa számolós órákkal. Na az hát ha jobban fekszik. Inkább halálra számolom magam mint, hogy elméletet tanuljak!

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

8.00 – 9.50 Statisztika (sz)

8.00 – 9.50 Valszám (sz)

8.00 – 9.50

Számvitel (sz)

10.00-11.50 statisztika (gyak)

8.00 – 9.50

Valszám(gyak)

10.00 -11.50

Számvitel (gyak)

11:00 -13.50

Szakmai nyelv (német)

12.00- 13.50 Gazdasági Jog

12.00- 13.50

Mikro (gyak)

12.00-13.50

Infó II

14.00-15.50 Gazdaságiföldrajz

14.00-15.50

Mikró (sz)


Sz betű az előadást jelent vagy is Szeminárium (ami nem kötelezö, de ott adják le az elméletett)
Gyak Gyakorlat ami kötelező van névsor és csak megadott mennyiségbe leht lógni! Meg itt a egyértelmű, hogy itt feladatokat csinálunk és alkalmazuk az elméletett!

Nem volt semmihez kedvem...

2009.01.28. 21:23, anda


Mostanság, hogy nem volt mit csinálnom csak tök nyugis voltak a napjaim. Valamiért nem volt semmihez kedvem csak ültem és néztem ki a fejemből. Akkor szeretek valamibe bele fogni ha kevés időm van. Vagy annál lenne fontosabb dolgom is, de már csak ilyen vagyok!

Kezdem azt érezni, hogy Csabán beleuntam a diszkókba. Semmi új dolog. Az egyikbe tele fiatalokkal ahol már én saját magam idősnek érzem. Aztán van ahol én vagyok túl fiatalnak és tele nosztalgikus zenékkel. Amitől mostanság totál elszoktam. Aztán ott vannak a burzsuj helyek amit ki nem állhatok =/. Vagy lehet csak barátnőm hiányzott?? Mert akivel fent voltam most barátnőmmel ő a gyerekkori barátnőm. Röviden tömören az a lényeg, hogy 4 éves korunk óta ismerjük egymást. Csak jött a középiskola egy kicsit meg változott ami nekem nem tetszet. Meg össze jött egy pasival amit nem mert elmondani. Tisztába volt vele, hogy nagyon nem csíptem. Na mindegy még mindig jobba vagyunk, de azért sokat szoktunk együtt lógni. De azt tudom ha valami bajom akkor inkább Ildihez rohanok mint hozzá. Ennyi a lényeg.

De most van egy pasija akit én is nagyon csípek hisz a haverom. xD Na de tuti miatta akart vissza menni. Nekem meg nem volt kedvem bátyámmal bulizni így mentem vele. De tökre el voltunk. Azt mondhatom megint elő törtek a nyári emlékek. Ezer százalék, hogy vagy féléve nem feküdtem úgy le az ágyba, hogy forog velem a szoba..  

Mostani hétvégére nem terveztem semmit. Csak azt tudom kezdődik az újabb félévem hétfőtől és tuti ez is gyorsan túl leszünk rajta és utána vizsgák és jön a nyár. Amit én már annyira várok… De jó ebben a félévben újra tanulhatok számvitelt. Na kíváncsi leszek mennyi mindenre fogok emlékezni.

 Annyira hulla vagyok. Ma sikeresen szétáztam. Pedig csak 1 órára hagytam el a háztat. találkoztam csoport társammal és neki vittem el a német jegyzeteket amit kölcsön adott. Megvártam vele a buszt és jöttem haza. Az volt az első ledobáltam a vizes ruhákat és irány a meleg kád. Ja de közbe még beszereztem egy csomaggumicukrot meg energia italt és úgy ültem ide  a gép elé. Azóta itt döglök. Ja nem mert még gyors leszedtem a szárítóról a ruhákat meg elmosogattam ami már tegnap is rám várt, de nem csináltam meg mert anyu nem jött haza így mára hallogattam. Tegnap is egésznap néztem ki a fejemből és csak a gondolatok kavarogtak a fejembe. Minden marhaság. Amit elszeretnék érni. Amit elszúrtam az életembe. Meg ilyesmi. Nem is tegnap 4 fele mentem Mamámékhoz és ott voltam egészen 8-ig. Anya az ott aludt. De 10-ig egyedül bömböltettem a zenét. Ha véletlen valaki Csabán jár és engem keres akkor keresse azt a házat ahol a nap 24 órájában bömböl a zene. Nem tudom, hogy a szomszédok hogy bírják. eddig még nem szóltak. Na jó csak egy házi buli alkalmával, e az más tészta… De nem írok már többet mert a végén senkinek nem lesz kedve elolvasni xD Köszi, hogy ennyi időt szántál rám és ha van hozzá fűzni valód nyugodtan kommentálj eddig nem kaptam sokat *törölgeti könnyeit*

 

U.I: Oldalt van most már az ilyen éppen mit csinálsz dolog. :) Ja meg új dizi :P Aki nem ismeri  Tora (Alice Nine gitárosa) van a fejlécen!

Vagyok...

2009.01.23. 16:35, anda

 kedv: jó  www.dreamblog.blog.cz msn: nincs fent   hallgat: Alice Nine - Kochouran  tv:  semmi

Na most végre kedvet kaptam, hogy írjak egy kicsit magamról. Vagy is, hogy mi történt velem. De néha úgy érzem nem sok értelmes dolgot gépelek be amiből az adódik lehet a felét sem értitek amit leírok. De próbálkozom. Milyen nap is van? Hétfőn azt tudom csak punyadtam és készültem a városba, de nem jött össze. XD Kedden megint készültem a városba, de akkor se volt kedve ha jó emlékszem Szerdán sikerült elmennem, de akkor is azért mert Ildi is jött velem. Amúgy lehet, hogy nem mentem volna. De nagyon elvoltunk. Elmásztunk ahol felújítottam a felmentésemet helyesírásból. Ott eltöltöttünk vagy egy órát. Attól a perctől kezdtük a német tudásunkat elő szedni xD Tiszta kész az lett a vége. Nyáron úgy is muszáj lesz  neki ülnünk és tanulni. De ha már elég tudást szedtünk össze és pénzt akkor tuti ki fogunk menni. Annyi jó programot kitaláltunk, de mind pénz igényes így legalább lesz mire gyűjteni a tandíjam mellett. Na minded egy. Ezek egyenlőre még álmok és tervek. Tegnap este meg koncertet néztünk. Meg képeket. Elméletileg filmet
képeket :P Mindegyik alatt van a komment! akartunk. Csak Ildi gépére rá kötöttem a hangfalaimat és azon élvez keddet, hogy mennyire jó hangja van a basszus gitárnak. Hát igen azért nem mindegy, hogy erősítőn keresztül nézünk egy koncertet két jó kis hangfallal vagy csak a laptop hangszórójából bőmből a zene. Annyit röhögtem már reggel 5-kor sikerült ágyba bújnom. Fájó hassal.
Az oldalamon írtam már, h be let festve a hajam! Most már nekem is tetszik nagyon :D csak eleinte nem voltam kibékülve vele, mert nem ilyen színre számítottam.

Jaj meg szerdán sikerült pár darab képet  készítenünk azt is. Feldobom ide úgy is rég raktam már a blogba XD

 

K É P E K

Tök boldog... ^^

2009.01.14. 15:51, anda

 kedv: Boldog xD  www.dreamblog.blog.cz msn: nincs fent   hallgat: Seal - Killer tv:  semmi

El sem hiszem! Túl vagyok eddig miden vizsgán úgy néz ki! Már csak az utolsó a kérdésé, hogy sikerülni fog vagy sem. Ezért is lógok minden percben a neptunon, hogy kiírja végre azt hogy jegybeírás történt. De eddig még csalódva kell tudomásul vennem semmi változás. De eddig csak egyetlen tantárgy nem sikerült amit következő félévbe vehetek fel. De viszont szerencse amiatt tuti nem fogok csúszni. Annyi minden ötletem felmerült most amit így vizsga után meg kéne csinálni, de ebbe a hidegbe semmihez nincs kedvem =/

 

1.     El kéne menni bulizni és kitombolni magamat

2.     Venni kéne gyöngyöt karkötőhöz

3.     Meg látogatni mamákat

4.     Pestre menni (József város + sushi bár)

5.     Pesten bulizni (de majd kiderül)

6.     Rendet rakni a szobámba

7.     Ja és jó pár filmet meg nézni

 

Kell nekem ilyen hidegbe nekem nyári zenéket hallgatni. Ami a tavalyi nyaramra emlékeztet. A rengeteg pinpong meccs. Az éjszakai kocsikázások amikor untuk magunkat. Vagy a csomó kerti buli amit nálunk rendeztünk. Majd nem 2-3 hetente. De jó volt nem unatkoztam és megint várom a nyarat amikor jó idő van és le se lehet lőni. Meg alig vagyok itthon. Főleg az éjszakai sétálások Ildivel órákon keresztül az út közepén ahol egy darab autó nem megy el. Olyankor szinte minden hétvégén a diszkóba kötünk ki. De hisz érthető jó idő van, nem kell a vastag kabát. Nem fagysz szét mikor haza fele tartasz. Vagy nem kell taxizni. Amúgy én legfőbb képen a jég a halálom. Nem tudok esni XD vagy is el tudok esni csak szarul. *lekopogja* ezen a télen még nem sikerült.

Amúgy totál felborult az alvási rendem a sok éjszakai tanulással. Próbálom vissza állítani magam, h ne reggel 6-kor aludjak el. De viszont ma neki állok normálisan oldalt szerkeszteni. Próbálok minél több és érdekesebb dolgot össze gyűjteni…

Készültem csak frisselni, mert a nagyim vár és már karácsony óta nem láttam így megyek hozzá meglátogatom. De viszont így este fogok neki ülni frisselni. MEG SIKERÜLT A KÖZGÉM ÉS EL SE HISZEM 3 LETT *___* Így végeztem minden vizsgámmal!! *ugrál és tapsikol* Sok pusza CHU~

 

U.I: Új dizi egyszerű, de most ehhez volt kedvem =)

 
 

twitter,  tumblr, instragam, moly

"Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel?"
     (John Grogan: Marley meg én)

2017-ben összesen elolvasott könyv:46

 
Olvasmány lista

● ryan filmek ● film/sorozat

 
komment

Ha akarod úgy is megtalálod a hirdetés módját. Ha kell a szavazatom írjál. Ha valami nekem nem tetszik csak egyszerűen törlöm.


 
Közlemény

Nem tudok helyesen írni! Ezt nem figyelmetlenség  miatt van. Van róla papírom. Mindig próbálom javítani és Wordbe írni, de akkor is előfordulnak hibák benne. Gondoltam itt hívom fel a figyelmet mielőtt még mindenki azt hinné: Nem küzdök a helyesírási hibák ellen.

 
barátok // blogok

 Jelentkezni a chat be lehet.


    
 
     

 
Arhívum
Friss hozzászólások
 
site infó


● Szerkesztő: anda;  Design by anda
Indulás: 2008.08.05. ● Téma: blog
● E-mail:  anda121313@gmail.com 
● Böngésző: Mozilla  ● Tárhely: G-Portál
● Code: LindaDesign
Másik GP oldalam: antarktisz-online.gp

Copyright © 2008 -2017

 
Számláló
Indulás: 2006-07-19
 
 

 

 


Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic