● Anda blog ● - KÖNYVAJÁNLÓK, BLOG SOK MINDEN MÁS...
Mi történt vele???

Rövid szösszenet. 01.

2017.02.14. 21:45, Anda

Szép estét mindenknek. Remélem nem későn írok, de akit esetleg érdekel Lakatos Levente Szigor sorozata az most 300 FT/ db áron e-könyv formátumba megvásárolhatja. Szerintem most megéri hiszen 7 db e-könyv 2.100 ft, akinek van e-book olvasója az most kapjon a lehetőségen.

Itt tudod megvásárolni 
Csak a mai napon.

     

Mai napra még egy jó dolog, hogy az én drága egyetlen Nagymamám ma töltötte be a 93 élet évét. Nagyon büszke vagyok rá. <3 Azt tudni kell nem amikor ő született se híre se hamva nem volt a Valentin napnak. :)

Címkék: SZÖSSZENET
Még nincs hozzászólás.
 
 

twitter,  tumblr, instragam, moly

"Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel?"
     (John Grogan: Marley meg én)

2017-ben összesen elolvasott könyv: 29

 
Olvasmány lista

● ryan filmek ● film/sorozat

 
komment

Ha akarod úgy is megtalálod a hirdetés módját. Ha kell a szavazatom írjál. Ha valami nekem nem tetszik csak egyszerűen törlöm.


 
Közlemény

Nem tudok helyesen írni! Ezt nem figyelmetlenség  miatt van. Van róla papírom. Mindig próbálom javítani és Wordbe írni, de akkor is előfordulnak hibák benne. Gondoltam itt hívom fel a figyelmet mielőtt még mindenki azt hinné: Nem küzdök a helyesírási hibák ellen.

 
barátok // blogok

 Jelentkezni a chat be lehet.


    
 
     

 
Arhívum
Friss hozzászólások
 
site infó


● Szerkesztő: anda;  Design by anda
Indulás: 2008.08.05. ● Téma: blog
● E-mail:  anda121313@gmail.com 
● Böngésző: Mozilla  ● Tárhely: G-Portál
● Code: LindaDesign
Másik GP oldalam: antarktisz-online.gp

Copyright © 2008 -2017

 
Számláló
Indulás: 2006-07-19